Foglalási feltételek

Feltételek

A foglalás  formája

A Vadlúd Vendégház szálláshely foglalást kizárólag e-mail-en útján fogad el. Ajánlat vagy információkérés céljából az elérhetőségeink:

Honlap: www.vadludvendeghaz.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 2301060

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy foglaláskor ügyeljenek az adatok helyes megadására (név, telefonszám, időpont, apartman, létszám)! 
A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, fenntartjuk a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

  • Apartmanjaink szeptember 1. és június 15. között minimum 2 éjszakára foglalhatóak. Június 16. és augusztus 31. között a minimális tartózkodás 4 éjszaka.
  • Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben történt megerősítést követően válik véglegessé.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Foglaló fizetése

A foglalás véglegesítéséhez 30% foglaló fizetése és annak visszaigazolásával a foglalás megerősítése szükséges!
A foglalót, kérjük a foglalástól számított 2 munkanapon belül átutalni szíveskedjék! A foglaló meg nem fizetése esetén foglalását töröljük! A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen, érkezéskor fizetendő! A foglaló befizetése után, annak összegéről előlegszámlát állítunk ki.

A foglaló megfizetésének lehetőségei

Banki átutalással
Számlatulajdonos: Panver Kft.
Számlavezető bank: CIB Bank
Számlaszám: 10700770-69997633-51100005
SWIFT code: CIBHHUHB
Iban code: HU9610700770-69997633-51100005
Átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük tüntessék fel a visszaigazoláson szereplő, négyjegyű foglalási azonosítót!

Készpénzes befizetéssel
Közvetlenül a számlavezető CIB Bank-nál vezetett
10700770-69997633-51100005 számú számlára.

Postai csekkes befizetéssel (rózsaszín csekk)
Cím: Panver Kft., 1223 Budapest, XII. utca 64.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14.00-18.00 óra között lehet elfoglalni és elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük jelezze azt felénk. Vendégházunk a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére. A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

  • Személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
  • A vendég járművének rendszáma
  • Érkezés és elutazás napja
  • 1 db érvényes e-mail cím
  • A foglalással létrejött anyagi felelősség
  • Nyilatkozat a házirend elfogadásáról
  • Aláírás

Lemondási feltételek

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 30 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összegét visszatérítjük számára banki utalás útján.
Egyéb esetben a megfizetett foglaló a Vadlúd Vendégházat illeti.

Vadlúd Vendégház -    foot    - Minden jog fentartva!