Vadlúd BLOG

Bringával a tó körül Márciusban

bike 190483

A Velencei tó körül 33 km hosszúságú bicikliút vár minket. Mivel nem megterhelő az útvonal, nincsenek nagy szintkülönbségek, így akár családi programnak is tudjuk tervezni. Körülbelül 4-5 órás út alatt el lehet égetni 1800 kalóriát J – Ha innen indítjuk a túrát szántóföldeken is tekerünk majd, strandon keresztül is akár, valamint a tó túloldalán lévő Velencei hegységet is láthatjuk. Számos pihenőhely fogja szegezni utunkat a tó körül és jó minőségű kerékpárúton tekerhetünk.

Bővebben

  • Készítés ideje:

Székesfehérvár látnivalói

bory vár ok

Ha a Velencei tó körül töltjük szabadidőnket, azonban vágyunk egy kis kultúrára a természeti kincsek mellett, akkor a Dinnyéshez igen közel fekvő régió és megye -központot, Székesfehérvárt ne hagyjuk ki a hétvégénkből.

Számos történelmi sztorit tudhatunk meg a városban, hiszen az épületek, műalkotások ezeknek állítanak emléket.

Bővebben

  • Készítés ideje:

Tavaszi programlehetőségek Dinnyésen és környékén

spring 276014 640

Ugyan csillagászatilag csak március 21-én köszönt ránk a tavasz, de azért az időjárás már a hónap elején is kedvez nekünk a szabadtéri programokhoz.

Nézzük, ha picit kiszabadulnánk a természetbe, mivel is tudjuk elütni az időt a Velencei tó partján Dinnyésen és a  vendégház körül.

Bővebben

  • Készítés ideje:

100 % Énidő – Wellnessel és kézműves ékszerekkel

ezustfeketek 1

Az egyediség, én idő, a kikapcsolódás, feltöltődés manapság egyre jobban felértékelődik. Olyan sok időt töltünk munka helyünkön, bezárt „dobozokban” az irodában. Sok időt töltünk az online térben….

Számos ékszert láthatunk szerte az éterben. De mi lenne, ha csinálnánk magunknak egyet? Picit elbújva mindentől és mindenkitől, napsütéses tavaszi időben, szaunával megspékelve?

Bővebben

  • Készítés ideje:

Vadlúd Vendégház -    foot    - Minden jog fentartva!