Vadlúd BLOG

Székesfehérvár látnivalói

bory vár ok

Ha a Velencei tó körül töltjük szabadidőnket, azonban vágyunk egy kis kultúrára a természeti kincsek mellett, akkor a Dinnyéshez igen közel fekvő régió és megye -központot, Székesfehérvárt ne hagyjuk ki a hétvégénkből.

Számos történelmi sztorit tudhatunk meg a városban, hiszen az épületek, műalkotások ezeknek állítanak emléket.

Bővebben

  • Készítés ideje:

Cupcake és Wellness a Vendégházban

cupcake2

Emlékezzünk csak vissza. Milyen jók is voltak gyermekkorunkban a kézműves szakkörök? Vagy a technika óra, amikor főztünk, sütöttünk vagy varrtunk. Nem igaz?

Bővebben

  • Készítés ideje:

100 % Énidő – Wellnessel és kézműves ékszerekkel

ezustfeketek 1

Az egyediség, én idő, a kikapcsolódás, feltöltődés manapság egyre jobban felértékelődik. Olyan sok időt töltünk munka helyünkön, bezárt „dobozokban” az irodában. Sok időt töltünk az online térben….

Számos ékszert láthatunk szerte az éterben. De mi lenne, ha csinálnánk magunknak egyet? Picit elbújva mindentől és mindenkitől, napsütéses tavaszi időben, szaunával megspékelve?

Bővebben

  • Készítés ideje:

A wellness jótékony hatásai

balance 110850 1280

Olyan sokan használják manapság a wellness kifejezést, de tulajdonképpen mit is jelent ez a szó?

Emlékezzünk csak vissza. Amikor szaunázunk a hideg meleg váltakozása milyen frissítő érzetet tud adni, nem igaz? Az, amikor a finomabbnál finomabb illatú illóolajok gőze lengi körbe a levegőt, milyen kellemes érzést ad?

Egyfajta életfilozófiaként is tekinthetünk a wellnessre, de mindenesetre a testi és lelki jólétünkre van kifejezetten pozitív hatással.  

Bővebben

  • Készítés ideje:

Vadlúd Vendégház -    foot    - Minden jog fentartva!