Vadlúd BLOG

100 % Énidő – Wellnessel és kézműves ékszerekkel

ezustfeketek 1

Az egyediség, én idő, a kikapcsolódás, feltöltődés manapság egyre jobban felértékelődik. Olyan sok időt töltünk munka helyünkön, bezárt „dobozokban” az irodában. Sok időt töltünk az online térben….

Számos ékszert láthatunk szerte az éterben. De mi lenne, ha csinálnánk magunknak egyet? Picit elbújva mindentől és mindenkitől, napsütéses tavaszi időben, szaunával megspékelve?

 

hsztürkiz 7

Ha élményeket és felfrissülést keresel a szürke hétköznapokban,

Ha szívesen „kreatívodnál” egy olyan dologban, amit utána még ékszerként is tudsz viselni magadon,

Ha csak szeretnél a barátnőiddel eltölteni egy mosolygós napot,

akkor az ékszerkészítős napunk pont neked való lesz.

ezüst kocka 8 600x600

Változatos formavilágú, egyedi készítésű kerámia alapokból választhatod ki, melyik ékszer illik hozzád a legjobban. Két ékszer elkészítse fog beleférni az idődbe, így döntened kell, hogy a lehetőségek közül – nyaklánc, fülbevaló, karkötő – melyik kettőre fogsz összpontosítani. Ha ezzel is megvagytok együtt ötleteltek tovább, hogy milyen technikát lenne a legjobb alkalmazni, milyen szín és minta passzolna hozzá a legjobban.

A program tartalma lesz még a 2 db ékszer elkészítésén túl,

Szauna és jakuzzi

Jádeköves masszázs

Szendvicsek

IMG 5093 600x360

Részvételi díj: 22.900Ft

Ha szívesen töltenéd nálunk az éjszakát is, akkor 9.900Ft-os áron meg tudod hosszabbítani az élmény napot. (Az elhelyezés, igényesen berendezett 4-5 fős apartmanjainkban történik.)

Időpont: március 28.

Kapcsolat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Készítés ideje:

Vadlúd Vendégház -    foot    - Minden jog fentartva!