WELLNESS

A jakuzzi, szauna és masszázságy csak az Öné

WELLNESS

Vendégházunkban lehetősége van wellness szolgáltatások: kizárólagos jakuzzi, szauna és masszázságy használatra. Ha idegenek kerülgetése nélkül szeretné élvezni a wellness nyugalmát, jöjjön hozzánk, ahol egyszerre kizárólag egy társaság használhatja a helységet.

Vendégházunkat úgy terveztük, hogy a wellness rész mindkét apartmanból egy lépéssel megközelíthető legyen.

A jakuzzi, a hidromasszázs kád az a hely, ahol a test kipiheni magát és megerősödik, ezáltal megteremtve magának az egészséget és a szépséget A hidromasszázs az egyik legjobb egészségügyi gyakorlatot képviseli, amelyet egyre jobban meg kell ismerni, és amelynél emellett be kell tartani az ellenjavallatokat is, hogy minél tökéletesebb stimuláló és testet erősítő alkalmazást érjenek el, biztonságosan.

Az infraszauna jótékony hatásai:

  • megszépíti a bőrt
  • méregtelenít
  • eltünteti a narancsbőrt
  • fejleszti a keringési rendszert, edzi a szívet
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti az ízületi-, izomfájdalmat
  • feloldja a stresszt, megnyugtat
  • lassítja az öregedési folyamatokat

Más energiákkal szemben az infrasugár olyan fajta energia, amely nem a környezetet látja el hővel, hanem javarészt (mintegy 80%-ban) azt a testet, amire irányul maga a sugár.

Ezeket a sugarakat előszeretettel alkalmazzuk az orvoslás számos területén, mert az infrasugarak 2-25 mikrohosszúságukkal akár 4 mm mélyre is képesek behatolni a bőr alá. Tágítják az ereket – ezzel folyamatossá téve a véráramlást, minek következtében felgyorsul az anyagcsere, ami az emberi testben verejtékezést eredményez. Az izzadás során körülbelül 70-80%-nyi vizet, és a maradék hányadban pedig a szervezetben lerakódott zsírsavakat, koleszterint, és egyéb káros anyagokat veszítünk. A fejben lévő erek is szintúgy tágulnak, így ha infraszaunázunk, felfrissülten hagyhatjuk el a kabint. Valamint a vér folyamatos áramlásának köszönhetően jótékony hatással van a szív- és érrendszerre is.

Nagyjából 30-40 percnyi infrasugarak között eltöltött idő alatt szervezetünk akár 300-500 kalóriát is képes elégetni, így alakformálás szempontjából is szívesen használják, hiszen másként nem kevés aktív sporttal érhető el ugyan ez az eredmény. Kitágítja a pórusokat, ezáltal tisztítja, puhítja, selymesebbé teszi a bőrt, illetve regenerálja azt.

Jade köves masszázságy

A jáde egy olyan féldrágakő, amit a keleti gyógyászat már évezredek óta eredményesen alkalmaz a gyógyításban. Ennek köszönhetően, mára már jól ismert, szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása.

A felmelegedett jáde kövek és a mágnesterápia együttes hatása, továbbá a gerincoszlop két oldalán, csúszó mozgással haladó görgők,  megnyitják a meridiánokat – ezek az életenergiát vezető csatornák – melynek köszönhetően jótékony energiával töltődik fel a testünk.

A görgők által stimulált akupresszúrás pontok segítenek abban, hogy a hozzá tartozó szervünk működése javuljon.

A jáde köves masszázs segít egyensúlyba hozni szervezetünket, ezáltal javítva fizikai és lelki állapotunkat